5 Simple Statements About su kaçağı tespiti Explained

Wiki Article

Yaptığımız işler: sıhhi tesisat işini dair her konuda profosyonel hizmet veriyoruz. Mekanik Isıtma Soğutma sistemleri Yangın sulama söndürme sistemleri Doğalgaz tesisatı...

Alt komşunun balkonuna su akıyor benim balkonum kuru kombi var ama tam altına denk gelmiyor bakılması gerekiyor

Osman Beyle yeni taşındığım evde tek giderli olan tesisata çamaşır makinesi ve bulaşık makinesi bağlatmak için çalıştık.

Your browser isn’t supported anymore. Update it to have the very best YouTube encounter and our hottest capabilities. Learn more

Noktasal Su Kaçağı Bulma: En son teknoloji cihazlar ile su kaçağının tam noktasını belirleyerek minimal hasar ile onarım yapıyoruz.

Üst katın banyosunda su kaçağı varsa bu sorun ihmal edilecek bir sorun değildir. Sadece sizin dairenize değil binanın betonuna da zarar verir ve en kısa sürede su kaçağı bulma çalışması yaptırılmalıdır.

Tamir edilmeyen duvar su sızıntıları duvarda ve zeminde küflenme ve bozulmalara sebep olacaktır. Duvardaki alçı ve boyanın bozulması yerde parkenin şişmesi gibi maddi sorunlara sebep su kaçağı tespiti olacaktır. Duvar su sızıntıları artworkık profesyonel cihazlarla su kaçağı tespiti bulunmaktadır. Mersin su tesisat firmamız gelişmiş cihazlarla su sızıntısının yerini tespit etmektedir.

Mutfağımızın pis su giderinden alt daireye su sızdırması yapıyor bunun için sadece sırdıran bölgemi kırılacak yoksa tüm su kaçağı tespiti tesisat değişecek mi bi de fiyat hakkında bilgi verir misiniz ? Teşekkürler

20 yıldır sıhhi tesisat ve elektrik alanında çalışıyorum ve bu süre zarfında sayısız müşteriye hizmet vermenin gururunu yaşıyorum.

Tamir durumu olmayan işlemerde genel tesisat bakımı ile sizleri yüksek maliyetli işlemlerden kuratıryoruz.

Mesela su kaçağı var dediğiniz yeri kesin olarak bura diyebilirsiniz orayı kırar yeraltında ise kazarsınız ama tam su tesisatçısı ters tarafta çıkabilir kaçak. Su işte böyledir sızma kuvveti fazla olduğundan patlayan borunun 5 – 10 metre uzağına yayılabilir.

Pahalı su kaçak tespit cihazını kullanan ama tespit konusunda sıkıntı yaşayan kişi olacağı gibi, ucuz cihaz kullanan ama su kaçağını tespit ederken sorun yaşamayan kişilerde olabilir.

Su tesisatı, binalarda su kaçağı tespiti vazgeçilmez sistem olup borularda zamana ve kullanıma dayalı arızalar oluşacaktır.

İstanbul Su Kaçağı Bulma; Aşağıda sizlere en çok uyguladığımız su kaçağı bulma yöntemlerini sıralıyoruz:

Report this wiki page